Træning hele året i Bangsbo Freja

Klubben er i gang med at anlægge en kunstgræsbane til 3,3 mio. kr.

Lars Hofmeister
Friske frivillige fra Bangsbo Freja hjælper med at anlægge den nye kunstgræsbane. Her ses Nick Jensen, Hannibal Nielsen og Claus Sørensen. Arbejdet forventes færdig om en uges tid. Foto: Kurt Bering
Fodbold 14. september 2014 10:00

BANGSBO: I en tid hvor mange foreninger har ondt i økonomien, må man mildt sagt sige, at der blæser en herlig, frisk vind over Bangsbo Freja.

I øjeblikket er klubben - med cirka 500 medlemmer - ved at anlægge en kunstgræsbane til 3,3 millioner kroner, og spørgsmålet er, hvor de penge er kommet fra?

- Vi har arbejdet med den bane i cirka et år. For eksempel har vi fået 150.000 kroner ind ved at sælge lodder til klubbens medlemmer. Dernæst har vi optaget et lån hos Frederikshavn Kommune og har ansøgt flere fonde om penge, ligesom vores sponsorer også har været meget forstående, fortæller Jan Schou fra Bangsbo Freja, som er en af mange frivillige, der hjælper med at anlægge banen.

Det kan med andre ord sagtens betale sig at have store armbevægelser og visioner, og nu kan klubbens medlemmer se frem til at kunne spille udendørs hele året.

- Kunstgræsbanen kan benyttes af både ungdom og seniorer. Men der er også mulighed for at leje banen ud, fortæller Jan Schou.

Frivillige fra Bangsbo Freja deltager i arbejdet med at montere kunstgræsbanen, der forventes færdig om en uges tid.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...