Nyt færdselsuheld - tre er kommet til skade

Ambulance og lægehelikopter sendt til Løkken

 <i>Arkivfoto: Henrik Louis</i>

Arkivfoto: Henrik Louis

LØKKEN:Tre personer er sent fredag aften kommet til skade ved en trafikulykke i krydset Løkkensgade og Danmarksgade i Løkken.

Det oplyser vagtchef Karsten Højrup Kristensen, Nordjyllands Politi lørdag morgen.

- En 18-årig mand kom ved 22.15-tiden fredag aften kørende ad Danmarksgade og skal ud på omfartsvejen - Løkkensvej - og han overholdt ikke sin ubetingede vigepligt. Den 18-årige kørte frem og blev derefter ramt i siden af en taxa ført af en 58-årig mand, forklarer vagtchefen.

Der blev sendt flere ambulancer samt lægehelikopter og redningsfolk fra Beredskabet til ulykkesstedet.

- Den 18-årige havde en passager i bilen. Både han og den 18-årige samt føreren af taxaen blev kørt på hospital til behandling for deres skader, der heldigvis efter meldingerne fra sygehuset ikke umiddelbart var alvorlige, fortæller vagtchefen.

Ulykken betød, at der var mindre trafikale udfordringer på ulykkesstedet i en times tid, mens oprydningsarbejdet stod på.

Fredag har været en dramatisk dag på de nordjyske veje. 

Fredag eftermiddag blev en 20-årig mand alvorligt kvæstet i en frontalulykke syd for Brønderslev, og sidst på eftermiddagen blev en 20-årig kvinde overført til traumecentret i Aalborg i kritisk tilstand efter et solouheld, hvor den bil, hun var passager i, landede på hovedet i Lindholm Å.

Den 20-årige kvinde sad kortvarigt fastklemt uden at kunne komme ud ved egen hjælp. Den 20-årige afgik senere på natten til lørdag ved døden

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.