Trafikpris til Mariagerfjord

Sikker Trafik Erhvervsprisen blev tirsdag aften uddelt til Mariagerfjord Kommune

Dette billede pryder forsiden på Mariagerfjord Kommunes trafiksikkerhedsplan

Dette billede pryder forsiden på Mariagerfjord Kommunes trafiksikkerhedsplan

MARIAGERFJORD:Som den første kommune i landet blev Mariagerfjord Kommune tirsdag aften tildelt Sikker Trafik Erhvervsprisen, som er indstiftet af Rådet for Sikker Trafik og Forsikring & Pension. Prisuddelingen fandt sted i forbindelse med Rådet for Sikker Trafiks årlige konference på Hotel Munkebjerg i Vejle.

- Vi er meget beæret og stolte over at modtage Sikker Trafiks Erhvervs-pris, og vi vil helt sikkert bruge prisen som en løftestang til at fortsætte vores arbejde med at forbedre trafiksikkerheden i vores kommune, siger formand for udvalget for teknik og miljø, Jørgen Hammer Sørensen,

Mogens Kjærgaard Møller, Direktør i Rådet for Sikker Trafik siger om prisen:

- Vi ønsker at hædre de kommuner i Danmark, der gør noget for trafiksikkerheden i Danmark. Forhåbentlig kan Sikker Trafik Erhvervsprisen inspirere andre kommuner til at komme i gang med at arbejde med trafiksikkerhed, så vi i fremtiden får færre ulykker i arbejdstiden og til og fra arbejde, siger han.

I begrundelsen for at udpege Mariagerfjord Kommune har juryen lagt vægt på:

- at Mariagerfjord Kommune har fokus på kommunen som en trafiksikker arbejdsplads og går foran ved at lade de ansatte være rollemodeller for borgerne.

- at kommunen har stærk politisk støtte til at gå forrest for at motivere medarbejdere og borgere,

at kommunen gennem undervisning og dialog har stort fokus på at påvirke adfærd i trafikken, og

at kommunen viser rettidig omhu for skolernes trafiksikkerhed.

I forbindelse med ny skolestruktur er der lavet et godt analysearbejde af konsekvenserne for trafiksikkerheden. Det har resulteret i markante vejtekniske forbedringer og fokus på elevernes adfærd i trafikken. Trafiksikkerhed er i højere grad kommet på skoleskemaet og blevet integreret i undervisningen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden