Trafiksikre ideer efterlyses

Ideer til at forbedre sikkerheden i trafikken får mulighed for at blive belønnet. Arkivfoto

Ideer til at forbedre sikkerheden i trafikken får mulighed for at blive belønnet. Arkivfoto

Gode ideer til forbedring af trafiksikkerheden efterlyses.

GF Forsikring Thy & Mors opfordrer borgerne i området til at komme ud af busken og spille ind med ideer, der kan være med til at forbedre trafiksikkerheden i Danmark.

Forsikringsselskabet meddeler nemlig, at den nationale trafikpris, Danskernes Trafikpris, som firmaet står bag, er åben for nye ansøgere. I alt 200.000 kr. er i spil til forskellige projekter, lyder det i en pressemeddelelse fra selskabet.

- Om man søger 5.000 kr. eller 50.000 kr. er ikke så vigtigt. Det afgørende er ideen bag og evnen til at udføre den i praksis. Ideen skal, udover at have et relevant trafiksikkerhedsmæssigt mål, have et lokalt afsæt med potentiale til større udbredelse, siger Jette Brandstrup, formand for GF Forsikring Thy & Mors.

- Senest er prisen bl.a. gået til et cykelprojekt i Haderslev, der giver internationale studerende mulighed for billigt at leje cykler. Et andet eksempel er en børnehave i Ejby, der får støtte til at bygge en trafiklegeplads. Vi har også støttet flere projekter, der har haft fokus på ældres trafiksikkerhed, fortæller Jette Brandstrup.

For at komme i betragtning til en puljen i Danskernes Trafikpris, skal man gå ind på www.trafikpris.dk og sende en ansøgning med sin ide.

Danskernes Trafikpris blev stiftet i 2005 af GF Forsikring med det formål at fremme trafiksikkerheden i Danmark. Pengene til prisen kommer fra den årlige GF Sikkerhedsdag, der foregår på køretekniske anlæg i rundt om i landet. Hver deltager betaler 100 kr. som går ubeskåret til Danskernes Trafikpris.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden