Trivslen er i fin form i fitness

LANDSBYFITNESS hos Gærum Form & Trivsel er indviet. Opdateret søndag kl. 10.40

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

GÆRUM:I den nye forening Gærum Form & Trivsel, som driver fitnesscenter på Mosevej, har man brugt penge med stor omtanke. Der er investeret i så mange maskiner, at medlemmerne skal opleve, at centret er mindst lige så godt udstyret, som større centre. Faktisk er håbet, at en del af medlemstilgangen skal komme fra borgere, der ikke bor i Gærum.

- Vi har investeret 550.000 kroner i maskiner, som alle er nye. Det er bevidst, at vi har valgt at købe alle maskiner ind fra starten, fremfor at købe flere maskiner ind, når vi var åbnet, fortæller Jette Abildgård, der er formand for foreningen. Til gengæld har man så valgt, at være sparsommelige og al drift foregår på frivillig basis.

Borgmester Birgit S. Hansen valgte faktisk at blive medlem i tre måneder, selvom hun i sin tale understregede, at hun ikke var meget for at prøve maskinerne foran alle de fremmødte.

Hun sagde i sin tale, at hun altid gerne vil inviteres til Gærum, men det med, at prøve maskinerne var en anden sag. Det kunne være det samme.

- I er lidt onde ved mig, når I siger, at jeg skal prøve jeres maskiner sagde hun i indvielsestalen og tog alligevel opstilling i en maskine, som hun afprøvede og efterfølgende beskrev ret præcist til: "at være god mod hængebryster".

Rundt omkring i salen kunne man se andre i hvide t-shirts, som den borgmesteren fik foræret. Det var blandt andet uddannet instruktører og kommende instruktører.

- I vores center skal alle have en aftale med en instruktør, der gennemgår maskinerne, før de går i gang med at træne, fortalte Charlotte Rørbæk, som sammen med Caroline Rørbæk og Chris Gojal har meldt sig til at blive uddannet som instruktører. Seks af medlemmerne er allerede uddannede instruktører.

Gærum Form & Trivsel har 60 medlemmer, og bestyrelsen har som mål, at få 100 medlemmer, gerne inden sommer, men ellers i løbet af 2017.

- Det mål er vi tæt på efter indvielsen, fortæller Jette Abildgaard nu.

- Vi fik 34 nye medlemmer i dag og har dermed rundet 90 medlemmer.

Centret skal være et socialt sted, og man har mulighed for at træne tidligt og sent.

- Åbningstiden er 5-23 fortæller formanden, der kunne glæde sig over stor interesse fra borgerne i byen ved indvielsen.

Foreningen har fået centret op af stå ved at modtage støtte fra Distriktsudvalget, LAG Nord, ENV Fonden og Roblon Fonden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.