Tv-værtinde lancerer sit eget webunivers

Christiane Schaumburg-Müller åbner til august sit eget webunivers "ChriChri". En webside, der handler om livsstil, sundhed og meget mere.

1. maj 2014 13:41

Der er fuld fart på den smukke tv-værtinde, Christiane Schaumburg-Müller.

For nylig udgav hun i samarbejde med træneren Anne Bech bogen "Dit Sunde Liv", som giver inspiration til at leve et sundt, aktivt og fornuftigt liv. Og nu åbner den unge Schaumburg-Müller også sit helt eget webunivers, som hun kalder for ChriChri.

ChriChri henvender sig primært til kvinder og kommer til at indeholde artikler om mode, beauty, livsstil, mad, sundhed og meget mere. Og den 32-årige skuespiller og tv-værtinde bag websiden glæder sig til at komme i gang.

- Jeg glæder mig til at vise jer meget mere i starten af august, og jeg håber, I vil kigge med, skriver hun på ChriChris foreløbige hjemmeside.

Hjemmesiden hedder www.chrichri.dk, og den åbner den 4. august.

Og det, Schaumburg-Müller gerne vil med projektet, er ikke kun at inspirere hendes læsere med de emner, som interesserer hende. Hun vil også selv inspireres.

- Jeg har ikke i sinde at stoppe med at spørge jer til råds og suge til mig af den inspiration, I giver mig. For sammen er vi stærkest, og inspiration går begge veje, skriver hun.

Newspaq

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...