Tysk vejarbejde påvirker danske bilister

Massivt vejarbejde nord for Hamborg

Arkivfoto: Colourbox

Arkivfoto: Colourbox

TYSKLAND:Der er i øjeblikket massivt vejarbejde nord for Hamborg, fire regulære og en bro, der bliver bygget om fra seks til otte spor.

Arbejdet skal fortsætte helt frem til 2018.

Det har givet trafikale problemer, allerede i sidste uge var der danskere, der missede fly fra Hamborg på grund af trafik. I denne weekend starter ferietrafikken for alvor, og det vil naturligvis ikke gøre køerne mindre.

Sidste år fløj 250.000 danskere fra Hamborg, mens 300.000 danskere kører på ferie denne sommer, så mange bliver berørt af trafikknuderne.

- Generelt er det en god idé at sætte god tid af, når man kører sydpå. Det kan være en fordel at tage en alternativ rute, for eksempel køre nordligt mod Kiel. Her vil der naturligvis også være trafik, men der er mindre risiko for flaskehals ved kødannelser. Hvis man ikke skal nå et fly, kan man vente til søndag eller tidligt på ugen, man kan også køre om natten eller meget tidlig morgen, så vil der være mindre trafik. Uanset rute, skal man lægge et par timer oveni, særligt hvis man skal nå et fly, siger Frederik Valmin, feriekonsulent for FDM.

Her kan du se de alternative ruter som FDM anbefaler.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.