Tyv stak af fra politiet - men ikke længe

En 33-årig mand blev spottet og efterfølgende anholdt ved et opbrudt hus i Vestbjerg

Arkivfoto: Michael Koch

Arkivfoto: Michael Koch

VESTBJERG:En litauisk mand på 33 år blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør, efter at han natten til torsdag blev anholdt i Vestbjerg og sigtet for tyveri og forsøg på tyveri.

Manden blev spottet i en have på Gyldenrisvej af en patrulje, der straks tog kontakt til manden. Han stak af men blev anholdt en lille halv time senere klokken 01:40. Det fortæller anklager Thomas Klingenberg fra Nordjyllands Politi.

Der var tydelige tegn på indbrud på huset ved den have, hvor manden blev opdaget, men det er endnu uvist, om der er stjålet noget fra huset.

Litaueren er foreløbigt varetægtsfængslet i 14 dage, mens man efterforsker tekniske spor i huset på Gyldenrisvej og eventuelle spor fra andre indbrud i området.

Vidner mener at have set en bil sætte en mand af i området, så politiet går ud fra, at der er mulige medgerningsmænd på fri fod, som man også efterforsker.

Anklager Thomas Klingenberg informerer om, at manden nægtede sig skyldig. Anklageren kan ikke komme nærmere ind på den sigtedes forklaring, da grundlovsforhøret foregik for lukkede døre af hensyn til efterforskningen.

Han oplyser desuden, at manden ikke har arbejde eller bopæl i Danmark.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden