Tyve går efter svejsesæt

To autoværksteder udsat for indbrud

Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

FREDERIKSHAVN/LYNGSÅ:To autoværksteder i henholdsvis Frederikshavn og Lyngså har været udsat for indbrud, der ligner hinanden en del. I Frederikshavn havde gerningsmanden i tidsrummet mellem tirsdag eftermiddag og onsdag morgen knust en rude til bagdøren ind til værkstedet. I værkstedet lykkedes det at komme af sted med CO2-svejsesæt af mærket Megatronic og et skærebrændersæt. Begge var med tilhørende gasflasker.

I Lyngså blev en port til en garage brudt op i løbet af onsdag formiddag. Her kom gerningsmanden af sted med en såkaldt elektrodesvejser, også af mærket Megatronic. Derudover blev det stjålet noget forskelligt værktøj.

Stjal to bærbare

Et fritidshus på Muslingevej i Lyngså blev onsdag mellem klokken 11 og 17 udsat for indbrud. Gerningsmanden kom ind i huset ved at bryde en dør op, hvorefter der blev stjålet to bærbare computere af mærkel Dell, et musikanlæg af mærket Bose, flere guldsmykker og nogle kontanter. Det alt sammen blev smidt ind i den Porsche Boxster, som indtil onsdag stod i parkeret ved huset. Gerningsmanden havde nemlig fundet nøglerne til den dyre Porsche. Bilens nummerplade er XK 29 466.

Indbrud i fritidshus

Et fritidshus på Hejrevej har i løbet af de seneste treuger været udsat for et indbrud. Et vindue er brudt op, og der er stjålet tre Verner Panton-lamper. To i sort og en i orange.

Tricktyveri i Sæby

Spar-butikken på Grønnegade i Sæby var torsdag udsat for et såkaldt tricktyveri. En mand med sydlandsk udseende kommer ind i butikken og vil have vekslet 5000 kroner. Laver lidt tricks, forlader butikken og pludselig mangler der 3000 kroner i kassen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Få uger før sit exit advarede direktør mod, at mure kan styrte sammen
Luk