Tyve kravlede tre meter op

Hegnsvirksomhed i SIndal udsat for et målrettet indbrud

Foto: Arkiv <i>Foto Kim Dahl Hansen</i>

Foto: Arkiv Foto Kim Dahl Hansen

BINDSLEV:Et indbrud i en lagerhal i Bindslev ligner professionelt bestillingsarbejde. Tyvene er kravlede tre meter op ad en betongavl, hvorfra de kom ind bygningen ved at bukke en stålplade.

- Det er i hvert fald ikke drengestreger. Det er professionelle, der står bag det her indbrud. Man skal vide, hvad der er i hallen, for man kan ikke se noget fra vejen. Det er helt sikkert, at der blevet holdt øje med os inden man gik ind, siger formand Knud Christoffersen fra Danfence. Virksomheden laver porte og hegn til blandt andet zoologiske haver og store virksomheder. Produkter som ironisk nok skal holde tyveknægte ude.

Fra lagerhallen er der blevet stjålet en lastbil af mærket DAF med registreringsnummeret AC 88 895. På lastbilen stod en Volvo minigraver, som også er stjålet. Derudover er der forsvundet nogle motorsave og en hel del værktøj.

- Vi tror det er bestillingsarbejde for almindelige mennesker kan ikke bruge det her grej, som for eksempel en 600 kilo tung pælebanker, som monteres med en kran, bemærker Knud Christoffersen.

Oplysninger i sagen kan gives til politi på telefon 114.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.