U18 piger er i finale om JM

Biersted/Nørhalnes ungdom fik fire kredsvindere

Martin Frandsen
U18 pigerne har ud over deres pulje også vundet Nørhalne Cup i år. Foto: Lars Pauli
Fodbold 25. juni 2014 14:35

BIERSTED/NØRHALNE: Med tre kredsvindere har foråret været en flot sæson for Biersted/Nørhalnes samarbejde om ungdomsfodbold, og et af holdene har nu kæmpet sig frem til finalen om Jysk Mesterskab.

Det er U18 pigerne, som efter sejre på 2-1 i kvartfinalen efter forlænget spilletid mod Ø. Vraa/TTB samt 4-0 mandag aften i semifinalen over Roslev IK, er klar til at spille finale mod Ribe/Hviding torsdag aften i Kjellerup.

Mens kvartfinalen var meget jævnbyrdig, og alle tre mål blev scoret på straffespark, så mødte Biersted/Nørhalne mindre modstand i semifinalen mod Roslev, hvor 214 tilskuere så de lokale piger sejre på hjemmebanen.

Flere kredskampe

Fredag spillede også Biersted/Nørhalnes U17 drenge og U15 piger kredskampe, men tabte til henholdsvis Nibe og Ø. Vraa/TTB, men kan alligevel se tilbage på en flot sæson som kredsvindere.

Endelig vandt også Fremad Nørhalnes U19 drenge deres kreds og mødte på hjemmebane FC Himmerland i kvartfinalen om JM. Efter en meget tæt kamp, hvor gæsterne første scorede det andet mål til allersidst, vandt FC Himmerland 0-2.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...