Ud i det blå med Bygge og Anlæg

EUC-Nords elever på linjen Bygge og Anlæg investerede to dage i fællesskab og socialt samvær

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJØRRING:Tre ugers intro på EUC-Nord var vel overstået for 120 elever på Bygge og Anlæg, og det blev fejret med en rigtig ”ryste-sammen-tur” .

Initiativet var taget af de unge lærere på linjerne, og blev til et to dage langt projekt for de nye elever på tværs af tømrer-, murer- og maleruddannelsen.

Udfordringer og samarbejde

Tirsdag morgen mødte deltagerne – lærere og elever op på Sindal Station, hvor kursen blev sat mod Mosbjerg - i 40 kanoer.

Vel fremme blev de medbragte madpakker og frugt fundet frem, og fortæret med god appetit, inden den sidste distance skulle tilbagelægges.
Det blev en lystig, og for nogle, våd sejlads i det skønneste vejr.
Alle nåede frem til Bindslev godt trætte, men også til muffins, frugt og solbadning inden turen gik tilbage til EUC Nord Hjørring i bus.
Her ventede der deltagerne nye udfordringer. Byg efter fri fantasi et shelter til den forestående overnatning!
Opgaven blev yderligere krydret med kåringer af det hurtigst byggede og det bedste shelter, og det fik for alvor sat gang i både hjerneceller og håndværk.
En sådan aktivitet giver også god appetit, og heldigvis havde skolens kantine forberedt lækre råvarer, som deltagerne selv skulle grille – noget tyder på, at det også lykkedes, for alt blev spist.

Lejrbålsstemning

Så blev der slået mave i de nybyggede ”hjem”, og resten af aftenen stod i hyggens tegn med fodboldkamp, rundbold og sømkonkurrence.

Der blev tændt bål, ristet skumfiduser og bagt snobrød. Lejrbålsstemningen nåede nye højder til tonerne fra en akustisk guitar.
Lærernes batterier brændte ud lidt over midnat, mens eleverne hyggesnakkede til ud på de små timer.

En god investering

Kl. 7.30 stod alle op til morgenmad i det fri. Humøret var stadig højt trods de forudgående anstrengelser, og alle var enige om, at det havde været et herligt døgn med fokus på det sociale samvær.

Uden tvivl en god investering i de nye elevers fremtid på grundforløbet på EUC Nord.
ÅB
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden