Udby med kniven for VM-struben

Hobro-roeren skal onsdag ud i et opsamlingsheat ved verdensmesterskaberne

Fie Udby Erichsen jagter ved mesterskaberne i Bulgarien karrierens første VM-medalje. Foto: Svend Bertil Frandsen/DFFR

Fie Udby Erichsen jagter ved mesterskaberne i Bulgarien karrierens første VM-medalje. Foto: Svend Bertil Frandsen/DFFR

RONING:Hobro-roeren Fie Udby Erichsen er presset til at præstere, når singlesculleren onsdag skal ud i et opsamlingsheat ved verdensmesterskaberne.

Da nordjyden første gang var på vandet i bulgarske Plovdiv, blev hun nummer to - hele 14 sekunder efter den irske vinder, Sanita Puspure.

- Jeg havde en følelse af ikke at være til stede. En følelse af, at jeg roede, men havde tabt på forhånd. Måske var jeg for bange for ireren, fordi hun har roet rigtig godt hele sæsonen. Jeg fik en dårlig start, og så lå det implicit, om jeg ville prøve at hente hende. Og det ville jeg ikke, fordi det kunne koste for mange kræfter, siger Fie Udby.

Andenpladsen betyder, at hun onsdag skal gennem et ekstra nåleøje i form af et opsamlingsheat, der også tæller deltagere fra Israel, Spanien, New Zealand og Italien. De to bedste af de fem roere går videre til fredagens semifinaler, og det ligner på papiret en overkommelig opgave, hvis Fie Udby ellers finder sit vanlige niveau.

- Det er folk, jeg har slået hele sæsonen, og min fornemmelse er god. Jeg har kniven på struben, det er vind eller forsvind, men det er også der jeg plejer at være bedst, så jeg glæder mig, fastslår hobrogenseren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.