Udlover dusør efter indbrud

Indbrud på den gamle herregård Skaarupgaard i Tolne

Der har været indbrud på Skaarupgaard.Arkivfoto: Henrik Louis

Der har været indbrud på Skaarupgaard.Arkivfoto: Henrik Louis

TOLNE:Janne og Henrik Hougaard har haft indbrud på Skaarupgaard, den gamle herregård i Tolne.

Indbruddet er sket natten til lørdag, og tyven har klippet hængelåse over, så vedkommende har kunnet komme ind tre forskellige aflukker.

Der er blandt andet stjålet godt 1000 liter dieselolie, sprøjtegift, landbrugsudstyr samt sadler og hovedtøj til opstaldede heste.

- Noget af det, der er blevet stjålet har været gemt af vejen, så vi tror desværre, at der er tale om en, der kender stedet i, siger Janne Hougaard.

Parret har besluttet at udlodde en dusør på 10.000 kroner, hvis man kommer med oplysninger, der kan føre til afsløring af gerningsmanden. En oplysning, der deles på facebook i øjeblikket.

- Jeg har allerede fået en del henvendelser, og de bliver givet videre til politiet. Vi håber, dusøren kan hjælpe med opklaringen, lyder det fra Janne Hougaard.

Effekterne fra værksted, maskinrum og stalde har ikke kun økonomisk værdi.

Bland andet har en saddel tilhørende Josephine Bagge - Janne Hougaards datter - stor affektionsværdi, da hun fik den i forbindelse med en DM-titel.

- Vi har gennem årene snakket om at få sat video-overvågning op - og det har vi besluttet at gøre nu, fastslår Janne Hougaard efter indbruddet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.