Uforstående Keller vil blive i Randers FC

Fyret anfører vil stadig spille for klubben

Christian Keller vil gerne blive i Randers FC. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix
Sport 1. april 2016 15:07

RANDERS: Fredag kom Randers FC-tæner Colin Todd med den markante melding, at Christian Keller ikke kommer til at spille for RFC, så længe Todd er træner. Det sagde Todd til TV3 Sport.

Meldingen kommer efter en turbulent tid, hvor Christian Keller har mistede holdkammeraternes tillid efter at have indledt et forhold til angriber Jonas Borrings kone.

Christian Keller har følgende kommentar til trænerens udmelding:

- Jeg forstår ikke Colin Todds beslutning, men folk kan godt tage beslutninger uden, at man skal forstå det. Om jeg er enig eller ikke, det hjælper ikke noget. Jeg kommer til at blive i Randers FC, indtil de ikke vil have mig her længere, og jeg kommer til at kæmpe for at bevise, at jeg skal være på holdet, siger Christian Keller til TV 2 Østjylland og fortsætter:

- Jeg bliver indtil, de ikke ønsker mig længere, fordi jeg holder af de folk, der er her. Jeg holder også stadig af Colin Todd, selv om han holder mig ude af holdet. Han har også gjort meget for mig, så det her ændrer ikke på min holdning til Colin, siger han til TV 2 Østjylland.

Den tidligere anfører har respekt for, at træneren valgte at give beskeden til Christian Keller, før han gik i offentligheden med den.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...