Hornum

Uheldige tyveknægte kørte tør

Hundepatrulje nappede tyveknægte da de i taxa kom tilbage til efterladt bil

Arkivfoto

Arkivfoto

HORNUM:To tyveknægte - den ene en 24 årig mand fra Havndal og den anden en 49-årig med ukendt bopæl - må natten til søndag have følt sig noget ramt af Murphys lov om, at alt hvad der kan gå galt går galt.

De to mænd var tilsyneladende ude på et tyvetogt, men på Aggersundvej ved Hornum kørte de tør i den stjålne bil, som de brugte til togtet.

Det skete formentlig omkring midnatstid natten til søndag.

En hundepatrulje fra Nordjyllands Politi opdagede ved godt 01-tiden den efterlyste varevogn, og en hund snusede sig frem til, at mændene havde været på besøg i en nærliggende ejendom, hvor de havde spurgt efter diesel, som beboerne dog ikke havde noget af.

Betjentene kiggede i varevognen, hvor der lå koster, der tydeligvis stammede fra indbrud, så de parkerede deres patruljevogn lidt fra stedet i skjul, og efter en times ventetid var der bid.

En taxa medbringende de to mænd dukkede op, og betjentene kunne anholde de to mænd klokken 02.20.

- Vi har ikke opgjort værdien over kosterne, men der var blandt andet smykker fra et indbrud i Viborg i varebilen. En af de to mænd var desuden i besiddelse af en nøgle til varebilen, så vi er ganske sikre på, at vi har fat i de rette gerningsmænd, konkluderer vagtchef Jan Stagsted, Nordjyllands Politi.

Udover tyvekosterne var de to mænd i besiddelse af amfetamin og en ulovlig kniv, så der bliver lidt sigtelser at få styr på.

Når mændene er afhørt, bliver de formentlig løsladt, lyder det fra vagtchefen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.