Undren over priser ved Skøjtesøen

Byrådsmedlem undrer sig over kvadratmeterpris på grunde

Boligforeningens byggeri vil - når det engang er færdigt - få udsigt til Skøjtesøen og anlægget i Aars. Arkivfoto: Grete Dahl <i>Grete Dahl</i>

Boligforeningens byggeri vil - når det engang er færdigt - få udsigt til Skøjtesøen og anlægget i Aars. Arkivfoto: Grete Dahl Grete Dahl

AARS:- Man kan godt undre sig over en grundhandel til den pris i Aars.

Sådan lød det fra den radikale Bjarne Jensen, da byrådet gav grønt lys for Aars Boligforenings køb af tre matrikler på Tingvej ved Skøjtesøen i byen.

Aars Boligforening har givet Sparekassen Himmerlands ejendomsselskab 3000 kr. pr. kvadratmeter for de tre matrikler - dermed løber den samlede pris op over seks mio. kr. for grundene.

Også den socialdemokratiske gruppeformand Palle Jensen er faldet over prisen. Han kaldte det på byrådsmødet for ”en virkelig høj kvadratmeterpris”.

Som NORDJYSKE Medier kunne fortælle forleden, så ser Aars Boligforening købet som et strategisk køb for at sikre sig grundene.

Planerne er at opføre en række boliger med udsigt over Skøjtesøen. Dog først om nogle år.

Men for at sikre sig området har boligforeningen altså valgt at bruge i alt seks mio. kr. nu på at få fingre i området, som Sparekassen Himmerlands ejendomsselskab stod med efter bygmester Jan Sondrup fra Aars måtte give op.

Aars Boligforenings forretningsfører, Jens Damgård, har tidligere sagt til NORDJYSKE Medier, at boligforeningen tidligst kan gå i gang med byggeriet ved Skøjtesøen om tre år.

De tre matrikler er Tingvej 31, 33 og 35.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.