Ung musical-stjerne er med ved årets julekoncert

Årets gæstesolist til Stig Rossens julekoncert er Andrea Lykke Oehlenschlæger.

Årets gæstesolist til Stig Rossens julekoncert er Andrea Lykke Oehlenschlæger.

Stig Rossen har netop annonceret årets gæstesolist på den traditionsrige juleturné, som i år for første gang er flyttet fra Det Musiske Hus til Arena Nord. Koncerten finder sted 30. november. Gæstesolisten hedder Andrea Lykke Oehlenschlæger, og hun spillede Whitney Houstons rolle i den succesfulde musical ’The Bodyguard – The Musical’, som faktisk spillede I Arena Nord den 5-7 november 2021. Nu kommer hun med i en helt anden sammenhæng. Til en klassisk julekoncert og Stig Rossen glæder sig og udtaler i en pressemeddelelse.

- Det magiske moment, hvor hele salen rejser sig og synger julen ind med Dejlig er jorden er fantastisk.

For 28. år i træk bringer Stig Rossen og hans trofaste hold af musikere, kor og gæstesolist julestemningen udi hele landet. Der er så mange traditioner forbundet med Årets Julekoncert, og Stig er qua de mange års erfaring samt hans åbenlyse kærlighed til julen og dens budskab garant for julestemningen.

Årets gæstesolist er en ung sangerinde, som faktisk var med på juleturnéen så sent som i 2018. Dengang var hun en ganske ukendt artist, men der er sket en del på de fire år, der er gået. Hun har nemlig i løbet af den tid slået sit navn godt og grundigt fast på den danske musikscene. Ikke mindst gjorde hun sig for nyligt bemærket med sin fantastiske præstation i musicalen The Bodyguard, hvor hun blev rost til skyerne af såvel publikum som anmeldere. Så glæd jer til et gensyn, og ikke mindst et genhør, med en af Danmarks mest lovende unge performere, Andrea Lykke Oehlenschlæger.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.