Ung musik på marked

The Blue Vibes kan opleves på Hjallerup Marked. Privatfoto

The Blue Vibes kan opleves på Hjallerup Marked. Privatfoto

HJALLERUP:Musik er en bærende del af Hjallerup Marked, og derfor er det vigtigt, at den musikalske fødekæde i byen holdes i gang.

Det sker fredag 28. maj, når ca. en halv snes ungdomsbands åbner Hjallerup Marked med et kæmpebrag af en forprangsfest fra den store udendørs scene ud mod torvepladsen.

Den musikalske ungdomsfestival er et af de nye tiltag på årets Hjallerup Marked, hvor de mange musikalske talenter i og omkring markedsbyen får mulighed for at vise deres kunnen på guitar, bas keyboard og trommer. Interessen har været stor hos de unge musikere for at levere egne og andres numre fra friluftsscenen, og der bliver med dette tiltag forhåbentlig skabt en ny tradition på markedet, hvor musikken altid har været en festlig livsnerve på markedet.

- Det er meget talentfulde musikere, der folder sig ud på scenen onsdag aften, fortæller Claus Jørgensen, der sammen med klubleder i Hjallerup Musik- og Ungdomshus, Jan Edvard Sørensen, er koordinator af musikfestivalen.

- Således vil de nys kårede vindere af Byens Bedste Band i Brønderslev, The Blue Vibes, indtage scenen og bl.a. spille nogle af deres egne numre, som var på vinderepertoiret i Den runde Pavillon i Brønderslev.

- Forsanger i dette dygtige band er Asaa-pigen, Emilie Thomsen, som sidste sommer blev udvalgt til at synge sammen med rockstjernen, Simon Kvamm, ved Nephews koncert i Gigantium. I bandet spiller ligeledes en Hjallerup-dreng, Emil Hove, mens Simon Wedege og Michael Hansen har bopæl i Aalborg.

- Derudover får vi besøg af mange andre meget dygtige bands, og der vil helst sikkert blive spillet op til en festlig åbning af Hjallerup Marked, oplyser Claus Jørgensen, der gerne vil give plads til flere ungdomsbands, hvis der skulle være nogle, som i sidste øjeblik kunne tænke sig at prøve kræfter med koncertmiljøet. Musikerne skal kun medbringe eget instrument, da der vil være PA-anlæg samt trommer klar til de talentfulde musikere.

- Der er dermed lagt op til en festlig åbning af markedet fra den udendørs scene, hvor Thomas Høgsted som konferencier vil give de unge musikere nogle festlige ord med på vejen, inden de indtager scenen og fyrer Hjallerup Marked 2014 i gang.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.