Unge pirater blev mast af mestrene

Sebastian Ehlers sendte ellers Aalborg Pirates i front mod SønderjyskE

Sebastian Ehlers var på pletten i anden periode. Arkivfoto: Michael Koch

Sebastian Ehlers var på pletten i anden periode. Arkivfoto: Michael Koch

AALBORG:Aalborg Pirates spillede torsdag aften den anden træningskamp i forberedelserne til den kommende sæson, og hjemme i Gigantium Isarena måtte de unge aalborgensere indkassere et nederlag på 2-6 til de forsvarede danske mestre fra SønderjyskE.

Hjemmeholdet havde travlt med at forsvare sig i første periode, hvor piraterne blev ramt af en række udvisninger, men gæsterne formåede ikke at passere Jesper Wulff i målet.

I anden periode tog aalborgenserne føringen, da Sebastian Ehlers sendte pucken op i det ene målhjørne efter forarbejde fra Nicolai Meyer og svenske Olle Liss, men gæsterne meldte sig efterfølgende ind med en scoring af Michael Eskesen, og så gik det stærkt.

Umiddelbart efter kunne Thomas Spelling sende Vojens-mandskabet i front, og piraterne rokerede straks i målet, hvor der blev plads til Jacob Jensen. Han blev dog hurtigt passeret af Frederik Rasmussen, og hjemmeholdet var således bagud 1-3 efter anden periode.

Kampen blev reelt lukket kort inde i tredje periode, hvor en fejl i Aalborg-defensiven blev straffet af Thomas Spelling. Nicolai Meyer fik efterfølgende reduceret til 2-4, men SønderjyskE svarede igen med en scoring af Morten Skov. I slutfasen fik gæsterne igen pucken forbi Jacob Jensen, og aalborgenserne endte med at tabe 2-6.

Aalborg Pirates skal på isen igen onsdag 19. august, hvor lokalrivalerne fra Frederikshavn White Hawks venter på udebane. Piraterne har revanche til gode efter sæsonens første træningskamp, der blev tabt 2-3 på egen is.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.