Mylund

Unge slår lejr i kirken

Workshop for unge, der skal overnatte i Mylund Kirke

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der bliver Ungdomsgudstjeneste på Herrens Mark.

MYLUND:Igen i år inviterer Kirkerne i Brønderslev Kommune unge til at udfolde deres talenter. Det sker med en workshop på Herrens Mark i Mylund Kirke.

Lørdag eftermiddag mødes de unge og fordeler sig i forskellige grupper og arbejder med billeder og teknik, musik og sang, drama, udsmykning og kreativitet og meget andet. Her forbereder de søndagens gudstjenester samtidig med at de nyder hyggen og fællesskabet med hinanden.

Camilla Skovsgaard fra Brønderslev har sagt ja til at hjælpe med at lave Ungdomsgudstjeneste På Herrens Mark over to dage.

- Jeg vil gerne hjælpe med at synge til gudstjenesten, fortæller Camilla Skovsgaard. Jeg gør det, fordi jeg har hørt et par stykker snakke om det her arrangement, og de siger det er rigtig godt, så jeg synes det lyder spændende, og jeg tror det bliver rigtig hyggeligt.

Det giver et specielt sammenhold, at 300-400 unge mødes i Mylund Kirke. Man lærer nye mennesker at kende og får måske nye venner. Jeg tror vi får et godt fællesskab og det bliver rigtig godt!

- At unge er interesseret i Gud og vil arbejde sammen med andre unge med samme nysgerrighed og interesse er skønt. Dejligt er det, at unge som har lyst til at dele deres kreativitet, synge, lave drama, spille, lave scene lys og hygge sig med aflevere en gudstjeneste for en fuld kirke, fortæller sognemedhjælper Inge Bech Hansen, der er tovholder.

Hele workshoppen foregår i Mylund Kirke - og derfor får de unge mulighed for at opleve ”Kirke by night” når de ruller liggeunderlag og soveposer ud mellem kirkebænkene for at tanke ny energi til søndagens gudstjenester.

Kommunens konfirmander er inviteret til gudstjenesterne ”På Herrens Mark” søndag – og alle andre er selvfølgelig også velkomne til at være med til den anderledes gudstjeneste hvor de unge står for lys, lyd, musik, sang, udsmykning og meget andet.

Inge Bech Hansen, Kirkepilot Linea Rosenberg, sognepræst Ann Sofi Lægsgaard Andersen, organist Jens Nielsen, Kirkesanger Tenna L. Svensson og provstisekretær Erik V. Rasmussen med flere er med på projektet og guider de unge.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.