Unge talenter klar for Mors-Thy Håndbold

Klubben har sikret sig aftaler med spillerne Peter Overgaard, Mads Primdahl, Marcus Christensen Lasse Pedersen

Peter Overgaard er en af fire unge spillere, som Mors-Thy har lavet aftale med. Arkivfoto: Bo Lehm

Peter Overgaard er en af fire unge spillere, som Mors-Thy har lavet aftale med. Arkivfoto: Bo Lehm

MORS/THY:Fire unge spillere er blevet en del af Mors-Thy Håndbolds stald.

Det drejer sig om spillerne Peter Overgaard, Mads Primdahl, Marcus Christensen, der alle er med på HF Mors’ succesfulde hold i U18-ligaen, der pt. topper i Jylland, mens den sidste spiller er Lasse Pedersen, som i år spiller 2. divisionsbold hos Mors-Thy.

Henrik Hedegaard, bestyrelsesmedlem i Mors-Thy Håndbold, siger i den forbindelse:

- Vi er rigtig glade for, at vi kan rykke fire af egnens egne unge spillere op i vores ligatrup i næste sæson. Der bliver arbejdet hårdt i vores moderklubber og talentafdeling for at udvikle spillere, der kan begå sig i ligatruppen i Mors-Thy Håndbold, og vi er glade for og stolte over det arbejde der bliver lavet i ungdomsafdelingen og af vores talentansvarlige samt det samarbejde som vi har med ungdomsuddannelsesinstitutionerne både i Thy og på Mors, som er med til at gøre det muligt at have den elitetræningskultur som vi har i området.

Henrik Hedegaard lægger heller ikke skjul på, at det har betydning, at unge lokale spillere trækker i den blå trøje.

- Det betyder rigtig meget for os at have lokale spillere i truppen, da vi mener det er med til at skærpe interessen for Mors-Thy Håndbold og håndbolden i hele området, at se de unge lokale spillere kan komme gennem nåleøjet til ligatruppen og forhåbentlig gøre det så godt, at de på sigt også kan blive profiler på holdet.

Peter Overgaard fra Nykøbing beskrives af Mors-Thy som den største profil hos HF Mors’ U18-drenge i denne sæson - en eksplosiv spiller med en rigtig god håndholdhjerne.

Mads Primdahl er oprindelig fra Oddense. Han er en ung talentfuld målmand, der har været indkaldt til DHF’s talenttræning, lyder det i skudsmålet fra klubben.

Marcus Christensen kommer fra Thisted - er fysisk stærk og har sammen med Allan Toft Hansen dannet en stærk midterblok i forsvaret hos HF Mors - han kan spille flere pladser - primært i bagkæden og på stregen.

Lasse Pedersen stammer fra Frøstrup i Thy. Han spiller højre back på 2. divisionsholdet, men har primært været højre fløj, når han har været i kamp for ligamandskabet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.