Overlade

Unik multibane kommer til Ranum

Ranum Skole bliver centrum for etablering af den første multifunktionelle bane

Arkivfoto

Arkivfoto

RANUM:Ranum er det første sted i verden, som Elverdal A/S- firmaet bag konceptet – stiller banen op.

Det unikke i konceptet er, at der bl.a. til udformning af banderne er udnyttet moderne produktionsmetoder, som er baseret på industriel tproducerede elementer. Banderne er udformet i buer i forskellige højder, der giver forskellige udfordringer alt efter, hvordan man vælger at udnytte dem, hvilket giver plads og muligheder for at boldspil kan udvikle sig i nye retninger.
Konceptet giver yderligere mulighed for både alternativ brug af bold og spil på tværs og langs af banen, kombineret med muligheder får både tricykling, skater, hæng-ud-område, balance, parkour, scene m.v Visionen med projektet er, at det skal bane vejen til øget indlæring gennem motivation, motion, bevægelse gennem leg og udfordringer for Ranums børn, unge, voksne, eleverne på Ranum Skole, Ranum Efterskole og Vesthimmerlands Ungdomsskole. Stedet vil derfor være tilgængeligt for alle hele døgnet.

Konceptets samlede udgift på knap 600.000 kr. forventes at være installeret og klar til indvielse primo september 2012, og er finansieret af Ranum Skole og Kvalitetsfondsmidler med støtte fra LAG-Jammerbugt-Vesthimmerland under Natur- og Erhvervsstyrelsen samt Klub- og Værestedspuljen under Lokale- og anlægsfonden.

Yderligere et lignende konceptet forventet opstillet i Overlade ved Overlade Skole senere

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.