Usikkert hvornår jernbanebro er udbedret

Søfartsstyrelsen skriver februar på hjemmesiden

Søfartsstyrelsens hjemmeside sår tvivl om, hvornår jernbanebroen over Limfjorden igen er klar til togtrafik. Arkivfoto <i>Michael Bygballe</i>

Søfartsstyrelsens hjemmeside sår tvivl om, hvornår jernbanebroen over Limfjorden igen er klar til togtrafik. Arkivfoto Michael Bygballe

AALBORG:Meget tyder på, at der kommer til at gå endnu længere tid end ventet med at udbedre skaderne efter påsejlingen af jernbanebroen 28. marts. I hvert fald meddeler Søfartsstyrelsen på dens hjemmeside under ”Efterretninger for Søfarende”, at arbejdet med at montere en ny broklap pågår indtil primo februar 2013.

- Vi har en lang række elementer, og der skal vi have gjort op, hvilke fejl der skal udbedres, og hvordan det skal ske. Desuden skal vi have opgjort tidsforbruget, og det er en overvejelse, vi først er færdige med mandag. Der arbejdes i weekenden, og de resultater vi ser, får indflydelse på, hvad vi melder ud mandag i forhold til tidsfristen, siger administrerende direktør i Banedanmark Jesper Hansen.
Jesper Hansen havde forventet, at arbejdet med at udbedre skaderne var færdig nu. Han beklager, at det har taget så lang tid, men siger, at det skyldes, at opgaven er større og mere omfattende end først antaget.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.