Uso færdig i Vild med dans

Mit teamgen er vokset

Rapperen Uso er ude af sæsonens 'Vild med dans'. Arkivfoto: Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Rapperen Uso er ude af sæsonens 'Vild med dans'. Arkivfoto: Scanpix Scanpix Denmark

KØBENHAVN:Fredag aften blev sidste gang på dansegulvet for rapperen Uso og hans dansepartner Jenna Bagge i Vild med dans.

Med 13 point fik danseparret den næstdårligste karakter af dommerne. Da seerstemmerne heller ikke imponerede, endte de to derfor i omdans med skuespilleren Besir Zeciri og danseren Mie Moltke.

Trods den tidlige exit er der dog stadig smil på læben hos den aarhusianske rapper.

- Det er megaærgerligt at ryge ud, men jeg smiler stadig, for jeg gjorde mit bedste her til aften. Hvis jeg havde lavet nogle dumme fejl, havde det været noget andet, siger Uso.

Bedre til samarbejde

De mange timer i træningslokalet og på dansegulvet fredag efter fredag har dog ikke været forgæves for hiphopperen.

- Jeg er normalt et meget selvstændigt menneske, men her til Vild med dans er der klart skruet op for mit teamgen, og jeg er blevet bedre til at arbejde sammen med andre, siger rapperen, der nu glæder sig til at komme hjem og slappe af og få masseret sin trætte dansekrop.

Helt slut med dans er det dog ikke sikkert, at det er for Uso.

- Jeg har lært en masse trin her, så det kan godt være, at jeg vil gøre brug af noget af det i mine kommende shows, siger rapperen, der sammen med sin dansepartner også overvejer at prøvesmage lidt på den zumba, de skulle have danset næste uge i dansekonkurrencen, i træningslokalet på mandag, så overgangen ikke bliver for hård.

Uso er den tredje, der er røget ud af Vild med dans. Før rapperen var det komikeren Thomas Wivel og modedesigneren Erik Brandt, der måtte forlade dansekonkurrencen.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.