V. Hassing-teknologi på nordamerikansk marked

Blip Systems går i samarbejde med stort canadisk firma

Peter Knudsen fra Blip Systems ser store muligheder i aftalen med canadiske G4 Apps.Arkivfoto: Hans Christian Jacobsen <i>Fotojournalist Hans Christian Ja</i>

Peter Knudsen fra Blip Systems ser store muligheder i aftalen med canadiske G4 Apps.Arkivfoto: Hans Christian Jacobsen Fotojournalist Hans Christian Ja

V. HASSING: Mange nordamerikanske kommuner har problemer med trafikpropper, men det vil V. Hassing-virksomheden Blip Systems nu hjælpe dem med at undgå.

Firmaet har indgået et bredt strategisk partnerskab med det canadiske firma G4 Apps, der er ledende inden for trafiksystemer og software til disse systemer, oplyser Peter Knudsen, administrerende direktør for Blip Systems.

Aftalen betyder, at Blip Systems skal levere sin BlipTrack-teknologi til det store nordamerikanske marked.

Systemet virker på den måde, at man placerer sensorer langs større veje, og disse sensorer opfanger signaler fra mobiltelefoner, tablets og lignende enheder i de forbikørende biler.

På den måde kan systemet aflæse bilernes hastighed og rejsetid og dermed få et datamateriale, som kan bruges til at indstille trafiksignaler og optimere vejstrækninger.

Hos G4 Apps fremhæver administrerende direktør Bob Burrows, at systemet fra Blip Systems er både effektivt og økonomisk overkommeligt:

- De nordamerikanske kommuner søger effektive løsninger i trafikstyring, men med et stramt budget har de ikke råd til traditionelle løsninger. Derfor er vi glade for, at vi med partnerskabet til Blip Systems nu kan tilbyde et velprøvet system, der kan overvåge trafikken for en brøkdel af prisen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.