Våbenskjolde til hele verden

Nyt navn til gammelt firma

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

MOSBJERG:Ikke mange kender firmaet VÅBENSKJOLD i Mosbjerg, selvom det er internationalt kendt for deres heraldiske korrekte håndlavede våbenskjolde af højeste kvalitet.

Firmaet har nemlig fået nyt navn, og det er ikke første gang, at det sker.

Det hele startede for 45 år siden i Vogn, hvor Karsten Lunds far startede virksomheden Cora-Tin, der producerede mange forskellige ting i tin. I 1986 flyttede virksomheden til Tolne og begyndte at lave våbenskjolde, der hurtigt blev meget efterspurgte af det officielle Danmark. Sønnen Karsten Lund kom ind i firmaet i 1992, som han senere overtog, og i 2002 blev produktionen flyttet til Mosbjerg, hvor firmaet skiftede navn til Coratana.

Et navneskift der var nødvendiggjort, da våbenskjoldene af miljømæssige årsager ikke længere blev lavet af tin. Karsten Lund ønskede dog, at der fortsat var genkendelighed i det nye navn til det oprindelige firmanavn. Nu har det igen været nødvendigt med et navneskift, da mange kunder ikke længere forbinder navnet Coratana med våbenskjolde, derfor hedder firmaet nu ganske enkelt VÅBENSKJOLD og er samtidig blevet en del af IDYL-BYG med adresse på Mosbjergvej 441.

VÅBENSKJOLD er i dag Nordeuropas eneste leverandør af våbenskjolde, og med 45 års erfaring er virksomhedens produkter derfor meget efterspurgte. VÅBENSKJOLD laver våbenskjolde til hele det officielle Danmark omfattende Kongehuset, alle værn inden for Forsvaret, Politiet og DSB for blot at nævne et udsnit. Herudover er Rebildselskabet, og mange private firmaer, sportsklubber og enkeltpersoner virksomhedens kunder.

Foruden våbenskjolde laver Karsten Lund også gravering i dørskilte, hundetegn, nøgleringe, pokaler og i mange andre materialer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden