Hørdum

Våd start på Thy Mesterskabet

Stor intensitet, brændte chancer og fysisk fight var hovedingredienserne i første runde

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Midtthy og Vestervig/Agger mødtes på bane 2 i B-rækkens første kamp. Lokalopgørene er ofte drabelige og domineret af hård fysik, og mandag aften var ingen undtagelse. Der blev gået til stålet på begge baner på åbningsaftenen. Foto: Peter Mørk

HØRDUM:Under et tungt skydække og tilbagevendende støvregn dannede Hørdum Stadion mandag aften rammerne om starten på dette års udgave af Thy Mesterskabet i fodbold.

Som aftenen skred frem, mødte flere og flere mennesker op for at støtte deres respektive klubber, og snakken, jublen og ærgrelsen fordelte sig i forskellige afdelinger af Hørdum Stadions velbesøgte og overdækkede tribunefaciliteter.

Overflod af uskarpe skud

Midtthy scorede tre gange på deres første halve time, men efterfølgende brændte de masser af store chancer, der kunne have fordoblet føringen.

Vesterig/Agger formåede kun at reducere føringen en enkelt gang, og så fik de lyseblå den bedst mulige start på stævnet med en 3-1-sejr.

På opvisningsbanen var der mere spænding om kampens udfald. Nors var i foråret ét udebanemål fra at tage oprykningsbilletten til serie 2, hvor Hurup til dagligt tørner ud, og her var der drama til det sidste.

Andreas Hunskjær bragte Hurup foran i første halvleg, da han sprang heroisk ind foran et udspark fra Nors-målmand Dres Johansen og ramte bolden, og herefter kunne angriberen nå at prikke den i netmaskerne fra en spids vinkel.

Allerede i første halvleg havde Nors to enorme afbrændere, der kunne have givet status quo til starten på anden halvleg, men afslutningerne var meget uskarpe.

Uafgjort og klasseforskel

I den sene kamp på opvisningsbanen tog værterne Koldby/Hørdum i mod Hanstholm. Holmboerne kom bedst fra start med 1-0 efter to minutter men skulle spille det resterende af kampen i undertal efter et rødt kort. Det udnyttede hjemmeholdet lige på falderebet og sikrede pointdeling efter 1-1, mens Nordthy/Hillerslev på den anden bane gjorde kort proces med Frøstrup/Hannæs og vandt kampen 7-1.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst