EMNER

Vægtvogterne for de tykke hunde

Nu kan din hund gå til vejning og få gode råd om mad og motion

Hvis to-tre daglige traveture ikke hjælper på vovsens kampvægt, kan hunde-vægtvogtere måske hjælpe. PR-foto

Hvis to-tre daglige traveture ikke hjælper på vovsens kampvægt, kan hunde-vægtvogtere måske hjælpe. PR-foto

FREDERIKSHAVN:Maxi Zoo i Frederikshavn introducerer nu ”Vægtvogterne” for hunde.

Over 40 procent af alle hunde døjer med overvægt. Hvis din hund er en af dem, er der nu hjælp at hente. Maxi Zoo har nemlig søsat et nyt vægtvogter-koncept, der hjælper alle hunde tilbage i rette form.

En ny start kræver nye kostvaner, rådgivning og vejledning, men hvor henvender man sig, hvis det også er familiens bedste ven, hunden, der har brug for hjælp til at komme de overflødige kilo til livs?

Maxi Zoo står klar til at hjælpe dig og dit kæledyr godt i gang med året og af med vintersulet. Det er et tiltrængt tiltag, fordi så mange hunde døjer med overvægt i større eller mindre grad. De ekstra kilo er skadelige for hundens helbred og kan medføre alvorlige følgesygdomme.

Med Vægtvogter-programmet kan hunden blive vejet og registreret i en af landets 26 butikker. Eksperter sørger for løbende rådgivning omkring fodervalg, mængder og motion.

Der bliver efterfølgende holdt et skarpt øje med udviklingen af hundens vægt og trivsel – og så er der kun tilbage ikke at dele for meget af den gode aftensmad med hunden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.