Vægtvogterne lukker i Danmark

Det kendte slankekoncept er ikke rentabelt

Foto: Hans Ravn

Foto: Hans Ravn

NORDJYLLAND:De nordjyske kvinder, der har fulgt konceptet Weight Watchers og er mødt op for at blive kontrolvejet med jævne mellemrum, må finde et nyt våben i kampen mod de ekstra kilo.

Vægtvogterne i Danmark lukker nemlig alle sine aktiviteter per 31. maj, har organisationen netop offentliggjort i en kort pressemeddelse:

”Weight Watchers har besluttet at afvikle sin virksomhed i Danmark, da virksomheden ikke har haft ressourcer til at komplementere mødevirksomheden med onlinetjenester. Alle medlemmer får hurtigst muligt en mail fra Weight Watchers Danmarks direktør, Stefan Ryme, med de praktiske detaljer om, hvad det indebærer, at mødevirksomheden i Danmark afsluttes”, står der i pressemeddelelsen

Vægtvogterne går i dag under det mere internationale navn Weight Watchers, men bygger stadigvæk på det samme pointsystem, som de fleste har hørt om på den ene eller den anden måde, hvor alt mad, man putter i munden, gøres op i et antal point.

De første Weight Watchers-hold startede for mere end 45 år siden af Jean Nidetch, en husmor fra Queens i New York. Konceptet findes i mere end 25 lande og har over 1 million aktive medlemmer. Weight Watchers eksisterede i Danmark fra 1974-1980 (dengang hed det VægtVogterne) og genåbnede i 2000, og har mere end 100 hold hver uge, oplyser firmaet på sin danske hjemmeside.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden