Værktøjsfabrik udvider

Aarestrup Værktøjs- og Maskinfabrik i Støvring fordobler areal ved køb af naboejendom på Mercurvej

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Med købet af nabobygningen på Mercurvej 17 i Støvring har AAVM fordoblet sine rammer. Pudsigt nok har Sparekassen Himmerland været sælger af begge erhvervsbygninger både ved etableringen i Støvring i 1994 og nu her i sensommeren. Foto: Martin Damgård

STØVRING:Aarestrup værktøjs- og maskinfabrik AAVMer ved at sprænge sine nuværende produktionsrammer på Mercurvej 15 i Støvring, og af samme grund har eneindehaver Kenneth Andersen her i sensommeren købt naboejendommen af Sparekassen Himmerland.

Den var tidligere ramme for virksomheden K. A. Fjedre. Med købet af nabobygningen fordobler AAVM nu sit areal til totalt knap 1.300 kvm.

AAVM´s kerneområde er udvikling og konstruktion af komplicerede værktøjer og specialmaskiner til metalindustrien.

I dag tæller kundekredsen en række producenter af kendte mærkevare.

Blandt disse er virksomheden Georg Jensen, hvor AAVM står for udvikling og produktion af værktøjer til det populære julepynt, der efterfølgende bliver serieproduceret på deres fabrik i Hjørring.

Andre kunder er lampefabrikken Louis Poulsen og ovenlysvinduesfabrikken Velux.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.