Valgren sejrede igen i Aalborg

Thyboen vandt for anden gang Spilnu.dk Grand Prix

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Kim Dahl HansenAalborg - Gadeløb i Aalborg køres med start og mål på Gabels Torv

CYKELSPORT:I sidste øjeblik måtte arrangørerne af Spilnu.dk Grand Prix lave om på ruten til årets gadeløb, fordi Aalborg Kommune åbenbart havde glemt, at de havde givet tilladelse til cykelløb og samtidig havde afspærret Danmarksgade, men en, der nok ikke var utilfreds, var thyboen Michael Valgren.

Det betød nemlig, at ruten blev flyttet, så der i stedet var mål på Gabels Torv, som tilfældet også var det i 2015, hvor Valgren kom først over stregen.

Og det gjorde han såmænd også fredag aften, da han viste sig som den stærske rytter af tre i et udbrud, der skulle afgøre sejren imellem sig.

Allerede ret tidligt i løbet skilte tre af feltets stærkeste ryttere sig ud. Michael Valgren fra Astana, Troels Rønning Vinther fra fra Riwal Ceramicspeed Cycling Team og Matti Breschel fra EF Education, og de tre blev aldrig indhentet igen.

På de afgørende omgange efter en times kørsel forsøgte Matti Breschel sig først med et solofremstød og fik et lille hul, men den tidligere VM-sølvvinder blev indhentet igen, og Valgren satte straks af sted i en kontra og slog med det samme et stort hul på den tredjesidste omgang og kørte alene hjem til sejren.

Troels Vinther vandt spurten om andenpladsen foran Matti Breschel, mens Søren Kragh Andersen fra Team Sunweb var stærkest af rytterne i feltet og tog sig af fjerdepladsen.

Gadeløbet havde masser af tilskuere midt i Aalborg, hvor flere andre events trak folk til midtbyen denne aften.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.