Varmekrigen fortsætter

Der blev ikke lagt fingre imellem, da Hobro Varmeværk holdt generalforsamling og satte Fælles Forbrænding på plads

Hobro Varmeværk er billig med varme til forbrugerne i Hobro, og de kan blive endnu billigere, hvis man lukker og slukker på Fælles Forbrænding- Så drastisk lød meldingen fra formand Søren Sørensen på værkets generalforsamling.
Arkivfoto <i>© Lars Pauli</i>

Hobro Varmeværk er billig med varme til forbrugerne i Hobro, og de kan blive endnu billigere, hvis man lukker og slukker på Fælles Forbrænding- Så drastisk lød meldingen fra formand Søren Sørensen på værkets generalforsamling. Arkivfoto © Lars Pauli

HOBRO:Hobro Varmeværk har det bedste forslag til en fremtidig varmeforsyning med flis til hele Hobro og Hørby.

Der er ingen økonomi i samarbejde med Fælles Forbrænding, der kun koster forbrugerne penge. Man kan spare 10 mio. kr. om året eller 27.000 kr. om dagen ved at lukke og slukke på forbrændingen og i stedet køre affald fra Mariagerfjord til Reno Nord i Aalborg.

Det har varmeværket regnet ud fra forbrændingens egne tal, og resultatet kom på bordet, da varmeværket holdt generalforsamling tirsdag aften.
Der var kun 46 af varmeværkets 1485 forbrugere med til generalforsamlingen, og de kommenterede ikke formand Søren Sørensens tal. Heller ikke, at varmeprisen i Hobro vil være uændret 370 kr. pr. MWh også næste år. Tallet er dog plus moms.
Men det er stadig blandt de 10 pct. billigste priser i hele landet.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.