Erhverv

Varmepumpefabrik skifter hænder

DVI Energi har fået ny, lokal ejerkreds

Ifølge adm. direktør i DVI Energi Ken Thon fortsætter alle de nuværende 25 medarbejdere i virksomheden efter ejerskiftet. Foto: Anders Kavin

Ifølge adm. direktør i DVI Energi Ken Thon fortsætter alle de nuværende 25 medarbejdere i virksomheden efter ejerskiftet. Foto: Anders Kavin

SØRUP:Eniig-koncernen, som i en årrække har ejet varmepumpefabrikanten DVI Energi, har afhændet virksomheden til en ny ejerkreds.

De nye ejere af DVI Energi A/S er hovedaktionær Kragbæk-Thon Holding ApS ejet af Gitte Kragbæk og Ken Thon, samt medinvestor JN-PKN Holding ApS ejet af Juttine og Preben Nielsen. Ken Thon er virksomhedens nye adm. direktør.

DVI Energi A/S er eksperter i udvikling, produktion og salg af varmepumper, primært til det danske marked. Kunderne er private husstande, forhandlere, industri og erhverv, og DVI Energi har egen landsdækkende serviceorganisation, som servicerer og bistå kunder.

Virksomheden blev etableret i 1979 af Henning Pallesen, der fortsat arbejder i virksomheden som udviklingschef.

Ifølge Ken Thon fortsætter alle de nuværende 25 medarbejdere i virksomheden. Samtidig er man ved at forstærke organisationen med de rette kompetencer.

- Det er vores forventning, at omsætningen vil stige i de kommende år, hvilket betyder flere arbejdspladser. Væksten forventes at komme fra eksisterende kunder, men vi ser også et stort vækstpotentiale i forbindelse med den grønne omstilling, hvor lempelser af elafgiften øger fordelen ved at skifte til varmepumper, siger han.

Alle produkter fremstilles på DVI Energis fabrik i Sørup syd for Aalborg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst