Varmer op til verdenshold

To lokale hold fra Brønderslev skal varme op for DGI Verdensholdet

Verdensholdet, der snart drager ud i verden. Foto: Moment Fotografi

Verdensholdet, der snart drager ud i verden. Foto: Moment Fotografi

BRØNDERSLEV:En stor oplevelse venter to lokale hold fra Brønderslev Gymnastikforening, der skal varme op for DGI Verdensholdet på holdets Take Off Tour 5. september kl. 19.30 i Aalborg Stadionhal.

Arrangementet holdes inden Verdensholdet rejser ud i verden som ambassadører for en sund og aktiv livsstil.

- Det er et helt nyt element med lokale opvarmningshold, og vi er begejstrede over muligheden for at koble DGI Verdensholdet og lokalgymnastikken så tæt sammen. Vi glæder os meget til at se de unge gymnasters passion for gymnastik på deres hjemmebaner, siger Johannes Bjerre, general manager for DGI Verdensholdet.

De to hold, der medvirker i Aalborg, er Brønderslevs Gymnastikforenings landsdelshold for 4.-7. klasse samt landsdelsholdet for 8. klasse.

Holdene ser frem til oplevelsen.

- Det bliver en super fed oplevelse for vores gymnaster, og jeg er overbevist om, det kommer til at gøre et stort indtryk på dem. Det er en unik mulighed at komme så tæt på forbillederne, og det vil også gøre DGI Verdensholdet til en mere realistisk drøm – ikke mindst fordi holdets tidligere træner, Mathias Skole, nu er gymnast på holdet, siger Pernille Vestergaard Nielsen, instruktør i Brønderslev Gymnastikforening.

- Overskuddet fra de 11 shows på DGI Verdensholdets Take Off Tour i september går til holdets arbejde med at inspirere børn, unge og voksne til en sund og aktiv livsstil i hele verden på en seks måneder lang verdensturné med 160 workshops og 125 shows.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.