AaB

VB-træner Flemming Lind rykker til AaB

U19 ligaholdet får ny træner

Flemming Lind kan fremover være med til at sætte sit fingeraftryk på de talenter, der har udsigt til en plads på AaB’s ligahold. Arkivfoto Claus Søndberg

Flemming Lind kan fremover være med til at sætte sit fingeraftryk på de talenter, der har udsigt til en plads på AaB’s ligahold. Arkivfoto Claus Søndberg

AALBORG:Flemming Lind, træner for serie 1 holdet i Vejgaard Boldspilklub, bliver ny assisterende træner for AaB’s U19 ligahold.

Det skriver VB’s seniorformand på klubbens hjemmeside.

Hos AaB fortæller talentchef Anders Damgaard, beslutningen om at vælge Flemming Lind ikke var en svær beslutning.

- Da vi sad til samtale med ham, udstrålede han et engagement, som er helt fantastisk - og det håber vi selvfølgelig på, at han kan give videre til trænere og spillerne, fortæller Anders Damgaard, der er utrolig glad for, at VB var villige til at give slip på Flemming Lind, der gennem to et halvt år har trænet klubbens andethold og nu få lov til at afslutte samarbejdet et halvt år tidligere end egentligt planlagt.

- Vi er rigtig glade for, at Vejgaard, som en af vores samarbejdspartnere, har været villige til være behjælpelige med det her. Det skal de have et rygklap for, siger Anders Damgaard, der har stor respekt for det arbejde, som VB i samarbejde med Flemming Lind har formået at præstere for klubbens andethold.

Gennem de seneste fem halvsæsoner er det lykkes andetholdet at rykke op fra serie 3 til serie 1 med Flemming Lind ved roret.

Og netop de resultater, godt krydret med en 20 års trænererfaring for både unge og seniorspillere, til flere forskellige klubber, har været afgørende for, at valget faldt på Flemming Lind.

Samtidig arbejder den eftertragtede træner som lærer på Herningvejen Skole, hvor han underviser de ældste årgange - og netop det, at han har indgående kendskab til og er vant til at bevæge sig blandt unge, er vigtigt for en assisterende U19 træner, påpeger Anders Damgaard, der nu ser frem til at se sin nye træner i aktion allerede 15. juli.

Til juli skal den nyslåede assistenttræner for første gang i aktion, når U19 ligaholdet skal deltage i en stor international turnering, hvor han samtidig vil få mulighed for at lære sine nye spillere og træner teamet bedre at kende.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst