VB-veteraner kaldes til samling

Så er der igen gule ærter på Sofievej

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Connie Christiansen og Bodil Poulsen er de eneste kvinder tilstede i klubhuset på Sofievej ved veteranfesten. De står for de gule ærter og for serveringen. Privatfoto

VEJGAARD:Nu nærmer tiden sig, hvor Vejgaard Boldspilsklub inviterer alle klubbens mandlige veteraner til en festlig aften. Alderskriteriet er uændret mindst 32 år, og invitationen gælder selvfølgelig også tidligere og nuværende ledere og trænere.

Veteranerne mødes fredag 25. oktober kl. 18.30 i klubhuset på Sofievej. Her får de besøg af klubbens forretningsudvalg ved Søren Gade Svendsen og Michael Borup. De fortæller om VB’s oprykning til Danmarksserien og det arbejde, som udføres i klubben. Rent menumæssigt er alt ved det gamle. Gule ærter med flæsk og pølse, en øl og to snapse, kaffe og småkager, samt natmad. Deltagerne kan - ligeledes som traditionen byder - vælge skipperlabskovs i stedet. Det skal i givet fald meddeles ved tilmeldingen. Begge udgaver af menuen koster 125 kroner, og rækker de inkluderede drikkevarer ikke, kan der købes øl og snaps til populære priser.

Kender man til gamle VB veteraner, der ikke har deltaget de seneste år og som måske er blevet interesseret i at deltage igen, tager arrangørerne gerne kontakt til dem. Tilmelding skal ske senest tirsdag 22. oktober på et af følgende tlf. numre: Ole Møller Sørensen 2098 6239, Christian Jepsen 2524 7528, Steen Bukdahl 4054 4333, Henrik Birkemose Christensen 2339 4194 eller Henning Poulsen 4088 4903. man kan også sende en mail til veteraner@vejgaard-bk.dk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.