VEB i nyt nederlag i Golden Set

Estiske Kati Tolmoff kunne ikke følge op på sejr

Estiske Kati Tolmoff vandt sin kamp i et drama i tre sæt, men senere tabte hun i Golden Set. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Estiske Kati Tolmoff vandt sin kamp i et drama i tre sæt, men senere tabte hun i Golden Set. Arkivfoto: Lars Pauli Lars Pauli

GENTOFTE:Vendsyssel Elite Badminton giver tilskuerne valuta for pengene i denne sæson, og tirsdag aften var fjerde gang ud af otte mulige, at klubben måtte ud i en afgørelse i Golden Set.

Undervejs lignede det ellers længe en sejr i Gentofte, da VEB havde bragt sig foran 3-1 på udebanen, men både Peter Mikkelsen i anden herresingle og Ville Lång i første herresingle endte med at tabe deres kampe på trods af, de begge havde vundet første sæt.

Dernæst skulle to klubber finde ud af, hvem der skulle spille den afgørende kamp, og her endte det med dysten mellem VEB’s Kati Tolmoff og Gentoftes Sofie Holmboe Dahl, der også havde været ude i et tresæts-drama i den regulære kamp.

Men Tolmoff tabte i afgørelsen med 21-12, og det koster dyrt i kampen for at nå slutspillet, hvor Gentofte nu trækker fra.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.