VEB langer ud efter forbundet

Appelsagen ikke afgjort inden tirsdagens match mod Greve

Jan R. Jensen er godt træt af sagsbehandlingen i Badminton Danmark. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Jan R. Jensen er godt træt af sagsbehandlingen i Badminton Danmark. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:Frustrationerne vokser i Vendsyssel Elite Badminton (VEB).

Mandag stod det klart, at Badminton Danmarks Appeludvalg ikke træffer en afgørelse i sagen om klubbens brug af Eric Pang som ”dansker” inden tirsdagens ligamatch i Arena Nord mellem VEB og Greve.

Så sent som mandag morgen var der ellers lagt op til, at udvalget ville træffe en afgørelse samme dag, og derfor blev offentliggørelsen af de to holdopstillinger udsat i 24 timer fra mandag til tirsdag formiddag.

Til VEB’s store ærgrelse og frustration oplyste Badminton Danmark mandag eftermiddag, at Appeludvalget ikke nåede at færdigbehandle sagen. Det betyder, at VEB - ifølge Badminton Danmark - ligesom mod Skovshoved for en uge siden kun må bruge tre udlændinge tirsdag aften, idet Eric Pang fortsat betragtes som udlænding. Og det selv om VEB helt tilbage i maj fik grønt lys fra Badminton Danmark til at anvende Eric Pang som ”dansker” fra 7. november.

- Som om vi ikke er medlem

- Vi forventede naturligvis, at Badminton Danmarks Appeludvalg ville have afgjort denne sag inden vores kamp mod Greve, men forbundet har desværre igen skuffet os. Vi føler faktisk, at de behandler os som om, at VEB ikke er medlem af forbundet, siger VEB’s formand, Jan R. Jensen, som ikke på nuværende tidspunkt har flere kommentarer.

Der er gratis entre i Arena Nord tirsdag kl. 19, når VEB forsøger at fokusere på det sportslige i opgøret mod Kamilla Rytter Juhl, Christinna Pedersen og co. fra Greve.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.