VEB smadrede også KMB

Suveræn start på kvalifikationsspillet

Peter Mikkelsen måtte ud i fem sæt, men sikrede igen en sejr for VEB. Arkivfoto: Grete Dahl

Peter Mikkelsen måtte ud i fem sæt, men sikrede igen en sejr for VEB. Arkivfoto: Grete Dahl

KASTRUP:Vendsyssel Elite Badminton lader ikke til at få nogen problemer med at sikre sig en forbliven i Badmintonligaen også i denne sæson.

Efter at have vundet den første kamp i kvalifikationsspillet med 5-1 over Højbjerg, så var vendelboerne mandag aften lige så suveræne i udekampen mod KMB - en match, der blev vundet med 4-2.

Vendsyssel Elite Badminton lagde hårdt for land og sikrede sig sejre i mixeddouble og den anden herresingle, hvor holdet vandt begge kampe i tre sæt.

Dernæst blev det noget mere vanskeligt for 1. herresingle Peter Mikkelsen, der måtte ud i fem sæt mod Jordy Hilbink efter at have tabt både første og tredje sæt.

Også damedoublen med Eva Lee og Paula Lynn Obanana viste sublime evner i at komme fra baghjul og efter at have tabt de første to sæt, formåede de at vinde de tre efterfølgende mod den erfarne konstellation med Mette Scholdager og Pernille Harder.

Dermed var matchen allerede afgjort til nordjysk fordel, og derfor gjorde det ikke så meget, at Katarina Galenic tabte i tre sæt til Amalie Fangel i damesingle, ligesom herredoublen med Martin Kragh og Frederik Aalestrup også led nederlag i deres match.

Dermed har VEB otte point i kvalifikationsspillet på førstepladsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Nu har Gravenshoved-eleverne fået deres undskyldning
Luk