Veddum fik et nyt torv

Da man nu var samlet på torvet, kunne man også bruge tiden på at hylde et par af byens flittige frivillige. Fra venstre næstformand i bylauget Jens Sæsar Jensen, Orla Jørgensen og Erik Velling. 
Foto: Ejlif Rasmussen <i>Ejlif Rasmussen</i>

Da man nu var samlet på torvet, kunne man også bruge tiden på at hylde et par af byens flittige frivillige. Fra venstre næstformand i bylauget Jens Sæsar Jensen, Orla Jørgensen og Erik Velling. Foto: Ejlif Rasmussen Ejlif Rasmussen

VEDDUM:Det er ikke en hverdagsbegivenhed, at en by får et nyt torv, og der var også samlet mange mennesker, da Veddum indviede sit.

Det var overladt byrådsmedlem Ronny Thomsen og næstformand i det lokale landsbylaug, Jens Sæsar Jensen, at stå for den højtidelige handling.
Landsbylauget koblede så lige tak og hæder til et par lokale kræfter på, da der nu var samlet så mange borgere på torvet.

Altmuligmand

Det var Erik Velling, Veddum bys altmuligmand, der påtager sig mange forskellige opgaver og Orla Jørgensen, der blandt andet sørger for, at Veddum via nettet også bliver kendt udenfor byskiltene, som blev hædret for deres indsat for byen.

Jens Sæsar Jensen, takkede de to frivillige ”byhjælpere”, og brugsuddeler Morten Hald sørgede for, at de ikke gik tomhændede derfra.
Ronny Thomsen med bopæl i Als, sagde, at han har stort kendskab til Veddum, hvor han kom meget som barn og gik til pop-bal, svingede pigerne og nød en sodavand.

Det nye torv er anlagt ved byens eneste dagligvarebutik, og Ronny Thomsen opfordrede til at støtte op om den lokale.

Jess V. Laursen fra nabobyen Skelund ønskede også tillykke.
På torvet var opstillet et langt bord, hvor de mange gæster efterfølgende bænkede sig.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.