Vejgaard skar Skive over

Tophold i 2. division i fodbold blev fightet ud af Soffy Road

Claus Jensen
Mathias Andersen har her scoret Vejgaards sejrsmål mod Skive på Soffy Road. Foto: Henrik Bo
Fodbold 3. november 2018 15:44 - Opdateret 3. november 2018 17:00

FODBOLD: Vejgaard Boldspilklub er brandvarme i 2. division i fodbold. Lørdag blev topholdet Skive besejret 2-1 på hjemmebanen Soffy Road, og dermed har Christian Flindt Bjergs tropper hentet 10 point i de seneste fire kampe.

Selvom Skive havde bolden mest i opgøret, så formåede Vejgaard langt hen af vejen at afskære gæsterne fra at skabe de helt åbne chancer. Vejgaard havde få men ofte større chancer.

Føringsmålet til 1-0 kom i det 17. minut, da Mathias Andersen stjal bolden fra Skive-backen og i to omgange centrerede til Mathias Mortensen, der halvflugtede bolden over i det lange hjørne.

Skive fik dog reduceret inden pausen på deres første store mulighed. Et frisparksindlæg fra Mads Schæfer Bak blev headet på tværs til Christoffer Petersen, der kunne trille 1-1 over stregen i det 35. minut.

Kort før pausefløjtet var Mathias Andersen dog tæt på genskabe føringen for hjemmeholdet, da han igen brød igennem i venstre side, men Skive-keeperen reddede med en fodparade.

Bare tre minutter inde i anden halvleg fik Mathias Andersen dog hul på bylden. Den tidligere AaB-spiller erobrede bolden på midten, og efter et par træk hamrede han den fladt ind ved roden af den ene stolpe til 2-1.

Derfra var det ren overlevelse fra Vejgaard, der især i de sidste 20 minutter blev presset helt i bund. Sejren blev dog fightet hjem på en stærk defensiv og godt keeperspil af Peter Sandberg.

217 tilskuere overværede kampen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...