Velkommen til det nye nordjyske.dk

Nordjyske’s hjemmeside er natten til onsdag blevet opgraderet

Det nye nordjyske.dk har fået en ordentlig overhaling. Både det visuelle, navigationen og indholdet er blevet peppet op.

Det nye nordjyske.dk har fået en ordentlig overhaling. Både det visuelle, navigationen og indholdet er blevet peppet op.

AALBORG:I nat blev nordjyske.dk relanceret, og brugerne kan nu glæde sig til nye oplevelser her på sitet.- Man kan nu opleve et nordjysk nyhedssite som er skarpt, både i design og indhold. Et site som er brugervenligt og let at navigere på. Som er mere overskueligt og som rummer flere tilbud end det nordjyske.dk man kendte indtil i dag, fortæller redaktionschef Mikkel B. Ottesen. Nordjyske.dk vil som altid være et gratis nyhedssite hvor nordjyder kan blive hurtigt og løbende opdateret. - Vi har det sådan, at vi altid vil have de historier, som folk taler om i kantinerne rundt omkring i Nordjylland på siden. Hver gang du som bruger klikker ind på nordjyske.dk skal landsdelens puls afspejles der, siger Mikkel B. Ottesen.

Mere fokus på nyheder

Målet er at være nordjydernes foretrukne kilde til nyheder, og derfor bliver mantraet for det nye site også nyheder, nyheder, nyheder.- Vi er jo allerede førende på nyheder i Nordjylland, men vi producerer en masse, som ikke er nyheder, og det sorteres fra, så vi bliver endnu skarpere på netop nyheder. Hvis man kommer til at savne stof, man er vant til at bruge på nordjyske.dk så findes det stof jo stadig derude - på et af vores betalingsmedier; 24Nordjyske eller Nordjyske Stiftstidende, forklarer Mikkel B. Ottesen. Mere eksakt er det områderne kultur, digital, livsstil, og navne der forsvinder som særskilte sektioner. Men det betyder ikke, at der ikke skrives om disse emner. - Det bliver bare kun nyheder om dette der præsenteres. Det blødere, det perspektiverende, det baggrundsagtige og det eksklusive, det bliver pakket ned i nogle indholdspakker, som vi lancerer i løbet af det næste år, siger Mikkel B. Ottesen.

Den digitale udfordring

Men hvorfor nu denne relancering?- Som mediehus oplever vi de samme udfordringer som alle andre der producerer massemedier. Nemlig at flere og flere skifter til en digital platform. Men betalingsvillighed findes ikke på digitale platforme. Derfor er vi nødt til at træffe et aktivt valg, om hvad det er vi synes skal være gratis. Og hvad det er for noget journalistik, der koster så meget at producere, at det ikke bare kan være gratis. Det er vi nødt til at pakke sammen med noget andet - nogle varer eller tjenester og sælge det som en helhed i stedet for, fortæller redaktionschefen. Derudover var nordjyske.dk ved at være et gammelt site, og det skal gerne virke mere moderne, give brugeren flere valgmuligheder og være lettere at navigere rundt på. - Brugerne skulle meget gerne få fornemmelsen af at komme ind på et site der lever. Et site der bliver opdateret ofte, og som indeholder relevante historier for nyhedshungrende nordjyder, afslutter Mikkel B. Ottesen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.