Vendelbo i spidsen for GF Fondens bestyrelse

Den tidligere rektor på gymnasiet i Frederikshavn, Jens Jørgen Vinther, er ny formand for GF Fondens bestyrelse.

Den tidligere rektor på gymnasiet i Frederikshavn, Jens Jørgen Vinther, er ny formand for GF Fondens bestyrelse.

INDLAND:En af stifterne bag GF Forsikring, Ejler Jansen, har valgt at stoppe som formand for GF Fondens bestyrelse efter mere end 50 års arbejde for GF Forsikring og GF Fonden.

Hans afløser er en anden GF-ildsjæl, Jens Jørgen Vinther, som er en af hovedarkitekterne bag den nuværende ejerstruktur i GF Forsikring og således også en af "fadderne" bag GF Fonden. Jens Jørgen Vinther har tidligere siddet i bestyrelsen for GF Forsikring.

Jens Jørgen Vinther er et kendt ansigt i Frederikshavn og omegn, blandt andet som tidligere rektor på byens gymnasium frem til 2004.

Den nye formand glæder sig til arbejdet:

- Jeg er utrolig glad for at være valgt til ny formand i GF Fondens bestyrelse. Det er en tilLidserklæring og et stort skulderklap for mit hidtidige arbejde. At arbejde i GF Forsikring har altid været en livsstil for mig, og det er gået i blodet på mig, siger Jens Jørgen Vinther i en pressemeddelelse.

Ud over ny formand får GF Fondens bestyrelse også ny næstformand i skikkelse af Jørgen Kristoffersen, klubformand for GF Vestsjælland, mens Lars Meier, klubformand for GF Kronjylland og Svend Erik Danielsen, klubformand for GF Grænsen, er nye medlemmer i GF Fondens bestyrelse.

GF Fonden er en erhvervsdrivende fond, stiftet af de lokale GF-forsikringsklubber. Fondens formål er bl.a. at sikre det kundeejede GF Forsikrings fortsatte selvstændighed. GF Fonden har desuden et almennyttigt formål og foretager hvert år en række uddelinger og donationer, særligt inden for trafiksikkerhed.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.