Vendsyssel faldt sammen i Skive

VFF dominerede første halvleg af 1. divisionskampen - men tabte alligevel klart

17
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Skive slog Vendsyssel FF med 3-1. Foto: Claus Søndberg

SKIVE:1. division i fodbold fortsætter med at være jævnbyrdighed - eller ustabil om man vil. Søndag tabte Vendsyssel FF 3-1 i Skive og forsømte dermed at udbygge førstepladsen i rækken.

Det startede ellers helt efter bogen for Vendsyssel FF. De satte sig tungt på opgøret og spillede i den første halve time nærmest powerplay omkring modstanderens felt. Ind ville bolden dog ikke.

Efter et kvarter kom Thomas Dalgaard alene igennem på en fin stikning, men han tøvede et splitsekund, og så nåede en Skive-forsvarer at tackle i skudøjeblikket.

I det 29. minut tog Christian Overby et fantastisk raid over en halv banehalvdel og afsluttede med at banke bolden på undersiden af overliggeren.

I stedet slog Skive til, da de første gang fik en lillefinger i det 31. minut. Chris Sørensen gled på den våde bane, og så var der pludselig en motorvej til hjemmeholdet i venstre side. Jesper Christiansen i VFF-målet kom dog først på indlægget, og han reddede også Mathias Bersangs opfølgende skud. Til slut måtte han dog give fortabt for Mathias Pedersens afslutning til 1-0.

Vendsyssel FF kunne dog med rette gå ud til anden halvleg med tro på tingene. Den forsvandt dog hurtigt derhen, hvor solen også havde gemt sig denne søndag. I det 52. og 57. minut øgede Skive til både 2-0 og 3-0 på den samme opskrift. Et indlæg fra højre fik lov at passere til bagerste stolpe, hvor først Jeppe Mogensen og fem minutter senere Mathias Pedersen stod udækket.

Så var det op ad bakke for Vendsyssel, og cheftræner Joakim Mattson reagerede ved at tage Rene Joensen og Thiago de Leonco ud - til fordel for Washington Brandao og Moses Opondo.

Netop indskiftede viste sin farlighed, da han i det 74. minut sendte et hovedstød på stolpen, men Skive var også i flere omgange tæt på at øge til 4-0 på flere farlige omstillinger.

I det 85. minut fik Thomas Dalgaard dog reduceret til 3-1, og i en hektisk slutfase truede angriberen flere gange. I det 87. minut sendte han et hovedstød på yderkanten af stolpen, og i det 88. minut måtte han se Skive-keeperen redde en afslutning tæt under mål.

Vendsyssel FF er trods nederlaget fortsat på førstepladsen i 1. division - to point foran Hobro, der også tabte søndag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.