Vendsyssel håber på massiv opbakning

Der er gratis entré til onsdagens bundgyser mod Hvidovre i 1. division

Vendsyssel FF håber, at mange vil benytte den gratis entré ved kampen mod Hvidovre. Arkivfoto: Bente Poder <i>Pressefotograf Bente Poder</i>

Vendsyssel FF håber, at mange vil benytte den gratis entré ved kampen mod Hvidovre. Arkivfoto: Bente Poder Pressefotograf Bente Poder

HJØRRING:Onsdag aften klokken 19.00 sætter dommer Henrik Overgaard gang i den vigtige bundkamp mellem Vendsyssel FF og Hvidovre, der spilles på Hjørring Stadion.

Der er gratis entré til opgøret, som kan få stor betydning for Vendsyssels chancer for at overleve i landets næstbedste fodboldrække. Vendelboerne ligger nummer ni inden kampen med 32 hvilket, hvilket er to mere end Hvidovre på 10. pladsen. AB ligger lige under stregen med 28 point.

- Vi håber på, at der kommer en masse folk og bakker op, det betyder meget for os i den her periode, hvor vi kæmper for at undgå nedrykning, siger Mads Aastrup.

Målmanden lover, at spillerne vil gøre det ypperste for at belønne tilskuerne for den opbakning, der kan give spillerne et ekstra boost.

- Det er nok ikke ret sjovt for Hvidovre at skulle på sådan en tur herop en onsdag aften, og hvis der er en del tilskuere på plads, så vil det lige give os det sidste. Det er jeg sikker på, siger Mads Aastrup.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden