Vendsyssels badmintonsæson er slut

De havde matchbolde til at komme foran 3-0 mod Gentofte, men tabte i stedet 2-4

Zvonomir Durkinjak og Nikolaj Overgaard kiksede flere matchbolde og tabte. Foto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Zvonomir Durkinjak og Nikolaj Overgaard kiksede flere matchbolde og tabte. Foto: Kurt Bering Kurt Bering

FREDERIKSHAVN:Vendsyssel Elite Badminton var mandag aften pisket til at slå Gentofte, for at bevare chancen for en DM-kvartfinale, men trods en drømmestart endte det med en 2-4 nedtur, og dermed er sæsonen reelt slut for vendelboerne. De slutter sidst i medaljespilspuljen, selv om de fortsat mangler en udekamp mod Aarhus.

Eric Pang vandt førstesinglen, da modstanderen trak sig, og Peter Mikkelsen fulgte op med en stensikker sejr, så VEB kom foran 2-0.

Herredoublen Zvonomir Durkinjak og Nikolaj Overgaard var siden uhyre tæt på at øge til 3-0, men de tabte tredje og afgørende sæt 23-25 efter en gyserafslutning, hvor de havde flere matchbolde.

Herefter gik det for alvor ned af bakke for Vendsyssels spillere. Både mixeddoublen og damedoublen tabte klart, og så var Gentofte foran 3-2.

Derfor var Karina Jørgensen tvunget til at vinde damesinglen for at fremtvinge golden sæt. Det startede overbevisende med en sejr på 21-14 i første sæt, men så tabte VEB-spilleren de to næste, og nedturen var komplet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.