Venstre foran kampvalg om borgmesterkandidat

Efter lang tids overvejelser melder Niels Jørgen Pedersen sig som modkandidat til Lene Kjelgaard Jensen, når Venstre skal vælge borgmesterkandidat

Jens Fogh-Andersen
Niels Jørgen Pedersen - udfordrer nu borgmester Lene Kjelgaard Jensen som Venstres spidskandidat - og dermed som partiets bud på en ny borgmester for Thisted Kommune. Arkivfoto: Peter Mørk
Thisted 4. oktober 2016 02:02

THISTED: 24. oktober kan omkring 550 medlemmer af Venstre i Thisted Kommune gå til opstillingsmøde i vished om, at de har to kandidater at vælge mellem, når de skal afgøre, hvem der skal være Venstres borgmesterkandidat ved kommunalvalget i november næste år.

Efter lang tids tavshed har Niels Jørgen Pedersen, formand for Venstres gruppe i kommunalbestyrelsen og formand for Thisted Kommunes erhvervs-, arbejdsmarkeds- og kulturudvalg, erklæret, at han kandiderer til posten som Venstres spidskandidat - og dermed partiets bud på en ny borgmester.

Dermed udfordrer han kommunens siddende borgmester, partifællen Lene Kjelgaard Jensen, som som allerede for nogle uger siden meddelte, at hun var klar til at gå efter en ny periode på borgmesterposten.

Gennem flere uger har mange andre end hovedpersonen selv peget på Niels Jørgen Pedersen som et godt bud på en ny Venstre-borgmester.

Nu lægger Niels Jørgen Pedersen ikke skjul på, at det er de mange opfordringer, både fra repræsentanter for kommunens erhvervsliv, fra kredse internt i Venstre og fra en lang række andre, der har fået ham til at tage beslutningen om at stille op mod Lene Kjelgaard Jensen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...