Venstre-formand har trukket sig

Niels Juel trådte tilbage, da en ny kandidat som Rebild-formand blev foreslået

Niels Juel har trukket sig som formand for Venstre i Rebild, efter at blandt andre bestyrelsen for Venstre i Støvring foreslog en ny formandskandidat. Arkivfoto

Niels Juel har trukket sig som formand for Venstre i Rebild, efter at blandt andre bestyrelsen for Venstre i Støvring foreslog en ny formandskandidat. Arkivfoto

REBILD:Venstres kommuneforening i Rebild har fået ny formand.

Det skete på generalforsamlingen tirsdag aften, hvor den nyvalgte bestyrelse for Venstres partiforening i Støvring og Omegn opstillede en modkandidat til Niels Juel, som har haft formandsposten siden 2008, men tidligere har været ude i internt stormvejr, hvor han har kæmpet hårdt for at blive siddende.

Så snart Gert Sørensen, Byrsted, blev foreslået som formandskandidat tirsdag aften, trak Niels Juel sig imidlertid.

Det var blandt andre den nye bestyrelse i den lokale partiforening i Støvring og Omegn, som foreslog Gert Sørensen, fordi han kunne samle alle fire vælgerforeninger i kommunen.

Og han blev derefter valgt til ny formand for Venstres kommuneforening i Rebild.

Udskiftning i Støvring

Venstres lokale partiforening i Støvring fik også ny formand og flere nye bestyrelsesmedlemmer på generalforsamlingen for nylig, hvor Pia Fræer Grundholm vandt kampvalget mod den hidtidige formand, Niels Nørøxe.

Pia Fræer Grundholm stillede op til byrådsvalget i november 2013, men opnåede ikke valg.

Hun har i mange år været engageret i kommunens skolepolitik via sin post som formand for Bavnebakkeskolens bestyrelse, og hun er også formand for Stubhuset i Støvring.

Venstre i Støvring og Omegn er som nævnt en af fire Venstre-foreninger i kommunen, hvor Niels Juel repræsenterer til gengæld repræsenterer Nørager-foreningen.

Desuden er der en Venstre-forening i Bælum-Terndrup-Skørping og en i Veggerby.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.