Venstres Mariagerfjord-kandidat til Folketinget nu formelt valgt

Rådmand for Teknik og Miljø i Aalborg Kommune, Mariann Nørgaard, er nu formelt folketingskandidat for Venstre i Mariagerfjordkredsen.

Rådmand for Teknik og Miljø i Aalborg Kommune, Mariann Nørgaard, blev tirsdag aften formelt ny folketingskandidat i Mariagerfjord-kredsen. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Rådmand for Teknik og Miljø i Aalborg Kommune, Mariann Nørgaard, blev tirsdag aften formelt ny folketingskandidat i Mariagerfjord-kredsen. Arkivfoto: Lars Pauli Lars Pauli

Venstre Mariagerfjord valgte tirsdag aften énstemmigt rådmanden for Teknik og Miljø i Aalborg Kommune, Mariann Nørgaard, som ny folketingskandidat i Mariagerfjordkredsen.

Mariann Nørgaard er født og opvokset i Øster Hurup, hvor hun stadig har en bolig. Det var derfor en stolt Mariann, der kunne takke for den store opbakning i sit gamle lokalområde.

- Jeg sætter stor pris på den store opbakning”, siger Mariann Nørgaard og fortsætter:

- Jeg er meget imponeret af Venstres organisation i Mariagerfjord. I har optrådt på en yderst professionel og beundringsværdig måde i dette forløb, og jeg kan ikke vente med at komme i gang med arbejdet.”

Afgående kandidat Birgitte Josefsen bakkede ligeledes op om valget af Mariann Nørgaard og udtaler: ”Du får en af landets mindste kredse, men til gengæld får du den bedste!”.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.